Tacksamhet skapar

Ibland får jag tankar som: "jag borde göra mer", "varför har inte jag uppnått det där?", "varför kan inte jag göra det där just nu?" och så vidare. Om jag upptäcker att dessa tankar är på besök försöker jag stanna upp, andas några djupa andetag och uppmärksamma allt det som jag känner tacksamhet för i mitt liv. 

Just nu känner jag tacksamhet för:

  • Att jag vågade gå utanför det som jag trodde var ramen för mitt liv och säga upp mig från en fast tjänst för att skapa en plats som ger mig livskraft, lätthet och glädje. 
  • Alla de människor som kommer till Annas Livskraft för samtal och yoga. Människor som känner att det finns något mer och som de får tillgång till när de stannar upp, andas djupa andetag och går in i sig själv.
  • Vår dotter som lär mig att vara mer närvarande i nuet och att med nyfikenhet uppleva livets glädje och magi i nästan alla stunder.
  • Min man som väljer att gå vid min sida, även då när det har varit mer dalar och mörka tunnlar än toppar.
  • Den utsikt, det liv, jag, min man och vår dotter får uppleva nu när vi tagit oss igenom de mörkaste av tunnlar.
  • Allt det jag har skapat som har gett mig livslusten, glädjen, lättheten, kreativiteten och magin tillbaka.
  • Att jag upptäckt att det inte finns några ramar för hur ett liv ska levas. Det är jag som väljer hur mitt liv ska levas.
Tänk om det inte betyder att du stannar upp och försöker nöja dig med livet precis som det är just nu för att du upplever tacksamhet. Tänk om du öppnar upp för att skapa mer av det du vill ha i ditt liv när du verkligen upplever tacksamhet för det fina du redan har i ditt liv. Tänk om det finns saker att känna tacksamhet för även i de mörkaste av stunder. 

Med värme & magi
Anna

Kommentera gärna: